Is het niet eens tijd voor jou?

Dit is Fysio en Massage Centrum Joure

Fysio en Massage Centrum Joure is mijn eigen praktijk voor fysiotherapie en massage. Hier wil ik mijn klanten de best mogelijke behandeling geven. Dat houdt in dat ik mijn kennis op peil houd. Maar ook heeft dat mede de vormgeving en inrichting in de praktijk bepaald. Ik geloof dat de details het verschil maken. Daarom hoef je hier bijvoorbeeld niet je eigen handdoek mee te nemen en krijgt elke klant een flesje water na de behandeling om het herstel te bevorderen. Maar misschien het belangrijkst: ik plan de behandelingen ruim in. Ik wil niet dat jij je hier gejaagd voelt. Je komt hier voor jezelf en daar maak ik tijd voor. Of je nou komt voor fysiotherapie, sportmassage, hoofdpijnmassage, zwangerschapsmassage of om gewoon lekker te ontspannen.

De vier basisprincipes van Fysio & Massage Centrum Joure.

Mijn missie is dat jij je lekker voelt en lekker kunt bewegen.

Daarom is alles wat ik doe gebaseerd op de volgende 4 basisprincipes.

  • Persoonlijke aandacht: Ik doe alle behandelingen zelf, dus je bent in vertrouwde handen

  • Tijd voor jou: Ik plan alle behandelingen ruim in zodat je je nooit gehaast voelt

  • Kennis: Mijn opleiding en ervaring als fysiotherapeut én masseur

  • Ontspannen omgeving: Daar ontspan je makkelijker, en dat levert sneller resultaat op

  • Text Hover
Ik ben Annie

Sport en beweging spelen een hele belangrijke rol in mijn leven. Al tijdens mijn opleiding aan het CIOS heb ik een specialisatie Sportmasseur gedaan. Ik vind de werking van het menselijk lichaam enorm interessant. Omdat ik daar meer over wilde weten heb ik daarna de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd. De kennis die ik heb als fysiotherapeut maakt me een betere masseur. En mijn kennis als masseur maakt me een betere fysiotherapeut. Zo ben je altijd in vertrouwde handen.

 

Na jaren in diverse praktijken te hebben gewerkt ben ik in 2009 mijn eigen praktijk begonnen om te kunnen behandelen zoals ik vind dat het hoort. Geen ‘lopende band werk’ meer maar echte persoonlijke aandacht voor de klant. Niet de administratie centraal maar juist de klant. Daarom heb ik ook geen contract met de zorgverzekeraar. Bij Fysio en Massage Centrum Joure krijgt iedereen een VIP-behandeling. En dat stapje extra blijkt een schot in de roos.

Olieën en verzorgingsproducten oa van Rituals.

Een sfeervolle praktijkruimte.

De beste behandeltafel op de markt.