Mede dankzij Annie heb ik de Marathon van New York zonder blessures kunnen starten. En finishen!

Anja Poiesz, Ysbrechtum

Hier word je gemasseerd door een fysiotherapeut. En dat voelt vertrouwd.

Mensen die regelmatig gemasseerd worden voelen zich beter. Door massage ben je minder vaak ziek of geblesseerd, vrolijker en je zit lekkerder in je vel. En dat straal je ook uit! Veel klanten vinden het een vertrouwd idee dat de masseur ook gecertificeerd fysiotherapeut is. Dat maakt Fysio en Massage Centrum Joure hét adres voor massage in Friesland. Geen idee welke behandeling iets voor jou is? Hieronder zie je wat elke behandeling inhoudt. 

 • Text Hover
Sportmassage

Sportmassage houdt je spieren soepel, brengt ze in conditie en vermindert spierpijn. Sportmassage is erg geschikt voor sporters die aan het trainen zijn voor een sportieve prestatie zoals een (halve) marathon. Veel sporters zoals hardlopers, wielrenners, schaatsers en turners laten zich dan ook regelmatig masseren.

Sportmassage is een stevige vorm van massage om dieperliggende spierlagen te beïnvloeden. Dat stimuleert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Zo herstel je sneller en voorkom je blessures.

Met een gedegen behandelplan zorgen we ervoor dat je blessurevrij kunt toewerken naar jouw sportieve topprestatie. En dat je er snel weer van herstelt.

Overigens wordt de techniek van de sportmassage niet alleen toegepast op sporters. De massage is ook bedoeld voor mensen die last hebben van gespannen spieren of stress. Bij Fysio & Massage Centrum Joure kun je terecht voor behandelingen van 30, 45, 60 en 90 minuten.

 • Text Hover
Ontspanningsmassage

Het belangrijkste is dat een ontspanningsmassage een ontspannen moment voor jezelf is. Een ontspanningsmassage is een massage waarbij mildere handgrepen worden toegepast in een rustig tempo. De stevigheid van de massage bepaal je zelf. De een vindt stevig prettig, de ander wil liever wat oppervlakkiger.

De hele praktijk staat in dienst van deze ontspanning. Met een aangename temperatuur, prettig geurende oliën en een warme sfeer. De behandeltafel van Fysio & Massage Centrum Joure is de meest comfortabele die op de markt is. Deze is bovendien helemaal zo in te stellen dat jij lekker kunt liggen. Is het niet eens tijd voor jou?

Bij Fysio & Massage Centrum Joure kun je terecht voor behandelingen van 30, 45, 60 en 90 minuten.

Tip: Fysio & Massage Centrum Joure heeft leuk verpakte cadeaubonnen die leuk zijn om te geven en krijgen.

 • Text Hover
Hoofdpijnmassage

Hoofdpijn is erg vervelend. Wat veel mensen niet weten is dat hoofdpijn veroorzaakt kan worden door niet goed functionerende of overbelaste spieren op het hoofd, in het gelaat, in de nek, schouder of rug. Ook houding speelt hierbij een rol. Door deze spieren te laten ontspannen kan hoofdpijn worden voorkomen, maar ook verdwijnen.

Er zijn verschillende soorten hoofdpijn. Bij spanningshoofdpijn kan een massage gelijk verlichting geven. Bij migraine kan een massage tussen de aanvallen in helpen om de tijd tussen de aanvallen te vergroten. Fysio & Massage Centrum Joure gebruikt speciale oliën voor de hoofdpijnmassage die extra verlichting geven.

Een hoofdpijnmassage duurt 45 minuten.

 • Text Hover
Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een unieke tijd. In een relatief korte tijd verandert er heel veel in je lichaam. Al die veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe wordt of last krijgt van zwangerschapskwaaltjes. Denk aan slapeloosheid, last van je schouders, rugpijn, kramp in je kuiten en vocht vasthouden. Een zwangerschapsmassage geeft direct verlichting van pijn en ongemak en is ontspannen genieten voor jou en je baby.

Ik gebruik een speciale olie die een verzorgende en rustgevende werking heeft. Deze zorgt bovendien voor goede elasticiteit van de huid waardoor het ontstaan van zwangerschapsstriemen wordt voorkomen.

De behandeling begint met een intake. Hier bespreken we je eventuele klachten en wensen. Als je complicaties hebt gehad tijdens je zwangerschap is het verstandig te overleggen met je arts. Je kunt zwangerschapsmassage al toepassen vanaf de twaalfde week van de zwangerschap.

Een zwangerschapsmassage duurt 60 minuten.

Is het niet eens tijd voor jou?

Fysio & Massage Centrum Joure staat voor de allerbeste behandeling die je maar kunt bedenken. Je wordt gemasseerd door een gediplomeerd sportmasseur met 20 jaar ervaring – die ook fysiotherapeut is. In een zeer prettige en professionele praktijk krijg je een echte VIPbehandeling.

 • Text Hover
VIP behandeling

Ik wil dat jij je een echte VIP voelt. Dus heb ik altijd ruim de tijd voor je. Ook lig je op heerlijk zachte handdoeken op de beste behandeltafel die er bestaat. En krijg je na afloop een flesje koel water. Dat is niet alleen lekker maar ook nodig voor het beste resultaat van de behandeling.

 • Text Hover
Prettige sfeer

Fysio & Massage Centrum Joure is een professionele praktijk die is ontworpen en ingericht voor een prettige en professionele uitstraling. In zo’n omgeving ontspan je namelijk veel makkelijker dan in een klinische omgeving.

 • Text Hover
De fysio masseert

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als sportmasseur en ben fysiotherapeut sinds 2005. Ik ben BIG geregistreerd en lid van de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en de NGS (Nederlands Genootschap Sportmassage) en doe jaarlijks meerdere opleidingen om mijn kennis op peil te houden.

Massage Workshops

Jij vindt het leuk om te masseren maar je weet niet precies hoe je het goed doet? Of je houdt het niet zo lang vol omdat je handen moe worden? Dan is een Massage Workshop misschien iets voor jou. Het is een praktische workshop met weinig theorie. Je gaat vooral lekker zelf aan de slag. Zo leer je:

 • een aantal technieken waardoor je minder snel moe wordt

 • een aantal verschillende handgrepen waardoor je massage afwisselender wordt

 • keuze uit rug&nek massage of beenmassage

 • keuze uit een workshop voor beginners en gevorderden

 • voor 1 of 2 personen (bij 1 persoon zorg je wel voor een proefpersoon)

 • Text Hover
Cadeautje nodig?

Een massage is natuurlijk een heerlijk moment voor jezelf. En dat maakt het ook een superleuk cadeau om te geven. Of te krijgen! Er zijn Massage Cadeaubonnen voor elke massagebehandeling en voor elke duur. Je hoeft me alleen maar even te bellen, whatsappen of mailen!

Heb je je ingeschreven voor een (halve) marathon? Sportmassage helpt om blessurevrij te blijven in je voorbereiding!